Η φυτεία El Guabo βρίσκεται στην περιοχή San Ignacio του βόρειου Περού. Λειτουργούν 120 οικογένειες καθεμιά από τις οποίες καλλιεργεί μια έκταση περίπου τριών στρεμμάτων. Από το 2003 ο καφές που παράγεται είναι πιστοποιημένος ως “βιολογικός” UK 4 από τις αρχές OCIA και IMO/Naturland. Αυτό πιστοποιεί όλα τα μέλη της κοινότητας, και πλέον το Περού αναγνωρίζεται ως ο μεγαλύτερος παραγωγός βιολογικού καφέ μεταξύ όλων των κρατών της Κεντρικής και της Νότιας Αμερικής. Ελαφρύ σώμα, που συνδυάζει φρέσκες νότες λεμονιού με έντονη γλυκύτητα του μελιού.