Απλός στη σύνθεση,με πλούσιο άρωμα και χαμηλή οξύτητα. Είναι ένα χαρμάνι από εκλεκτούς κόκκους καφέ 100% Arabica από τη Βραζιλία, την Κολομβία, τη Γουατεμάλα και την Ινδία. Προκειμένου να εκφράσουν πλήρως τις δυνατότητες της κάθε ξεχωριστής ποικιλίας καφέ,οι κόκκοι καβουρδίζονται και εφόσον κρυώσουν αναμιγνύονται προσεκτικά, όπως το επιβάλει η αρχαία Βενετσιάνικη παράδοση καβουρδίσματος. Κάθε μια από τις τέσσερις ποικιλίες καφέ συνδέεται με το όνομα της φυτείας όπου παράγεται. Στο φλιτζάνι ξεχωρίζουν τα αρώματα της κάθε ποικιλίας.