Η πρώτη φυτεία καφέ εμφανίζεται στην Κούβα το 1748, αλλά η σημαντική αύξηση της παραγωγής ξεκίνησε το 1789 με χιλιάδες Γάλλους καλλιεργητές καφέ που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν λόγω της ένοπλης εξέγερσης των σκλάβων στην Αϊτή. Προτείνουμε την ποικιλία SERRANO SUPERIOR, έναν καφέ με πλούσιο άρωμα εξαιρετικά ευχάριστο στον ουρανίσκο. Ο Cuba Serrano παράγεται σε σχετικά χαμηλό υψόμετρο σε σύγκριση με άλλους καφέδες της Καραϊβικής, αποκτώντας, χάρη στην υγρασία του περιβάλλοντος και στο πλούσιο έδαφος, ένα εκπληκτικά χαρακτηριστικό σώμα στο φλιτζάνι.
Ένας καφές με έντονο άρωμα, πλούσιο σώμα, με απαλές νότες μελιού.